Huizen
5 januari 2017
 

Trijntje Oosterhuis haalt haar woonboerderij uit de verkoop. Zie foto's

Al anderhalf jaar probeert zangeres Trijntje Oosterhuis een koper te vinden voor haar prachtige woonboerderij in het Noord Hollandse plaatsje Noordeinde. Dat is tot op heden niet gelukt. Dan maar even uit de verkoop.

Na meer dan anderhalf jaar heeft de woonboerderij van Trijntje Oosterhuis in de verkoop gestaan, maar helaas zonder enig resultaat. In juni 2015 zette de zangeres haar optrekje te koop voor een bedrag van 1.275.000,--- euro.

Een jaar later verlaagde zij de vraagprijs naar 1.195.000,-- euro, maar ook dat bood geen enkel soelaas. Trijntje heeft dan ook maar besloten om de woonboerderij uit de verkoop te halen. Winst was er toch al niet meer op te behalen.

Zelf kocht zij de boerderij namelijk in november 2005 voor een prijs van 750.000,-- euro en liet er voor 1.250.000,-- euro aan hypotheek op vestigen. Een verlies van tegen de ton euro zit er dus aan te komen, wanneer Trijntje de vraagprijs weer zou hebben verlaagd.

Wonen doet zij hier niet meer. Al langere tijd woont zij met haar vriend en kinderen in een grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.