Huizen
7 juni 2016
 

Trijntje Oosterhuis verlaagt vraagprijs van haar woonboerderij

Zangeres Trijntje Oosterhuis kan maar geen koper vinden voor haar riante en luxe woonboerderij in het Noord Hollandse plaatsje Noordeinde en dan zit er maar 1 ding op...

Al bijna een jaar heeft Trijntje Oosterhuis haar woonboerderij in het plaatsje Noordeinde te koop staan, maar helaas is er al die tijd nog niet een serieuze koper komen opdagen. Trijntje heeft dan ook besloten om de vraagprijs te verlagen met 80.000,-- euro van 1.275.000,-- euro naar een nieuwe vraagprijs van 1.195.000,-- euro.

Zelf kocht zij de boerderij in november 2005 voor een prijs van 750.000,-- euro en liet er voor 1.250.000,-- euro aan hypotheek op vestigen. Winst maken zit er dus niet meer in , maar dat zal Trijntje weinig kunnen schelen. Ze wil van de boerderij af om later een ander gezinshuis te kunnen kopen.

Op dit moment huurt zij een grachtenpand in het centrum van Amsterdam. Wat krijgt de koper voor zijn geld? Die krijgt een prachtige vrijstaande voormalige pastorie woning met aanbouw met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter. Er zijn in totaal 9 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. In een van de badkamers bevindt een sauna.

Dit alles is verdeeld in drie woonlagen. Er is een heel gezellige woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en onder de keuken bevindt zich de wijnkelder. De villa van Trijntje ligt aan het water aan een zeer rustige weg.

Het huis wordt rondom omgeven door tuin. De achtertuin is maar liefst 4000 vierkante meter. In de tuin bevindt zich nog een gastenverblijf/ tuinhuis. Deze is nu in gebruik als zangstudio met eigen keuken, badkamer en een slaapkamer.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.