Trijntje Oosterhuis heeft blijkbaar meer haast gekregen om haar landelijk gelegen villa, een voormalige pastorie, te verkopen. Zette ze deze eind juni nog in de verkoop tegen een onbekende prijs, vandaag maakt ze bekend wat ze er voor wil hebben.

De vraagprijs van haar optrekje is 1.275.000,-- euro. Zelf kocht Trijntje, die op dit moment in een huurhuis woont in het centrum van Amsterdam, het optrekje in november 2005 voor een prijs van 750.000,-- euro en liet er voor 1.250.000,-- euro aan hypotheek op vestigen.

De kans dat ze winst maakt is dus te verwaarlozen. Wat krijgt de koper voor zijn geld? Die krijgt een prachtige vrijstaande voormalige pastorie woning met aanbouw met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter. Er zijn in totaal 9 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. In een van de badkamers bevindt een sauna.

Dit alles is verdeeld in drie woonlagen. Er is een heel gezellige woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en onder de keuken bevindt zich de wijnkelder. De villa van Trijntje ligt aan het water aan een zeer rustige weg.

Het huis wordt rondom omgeven door tuin. De achtertuin is maar liefst 4000 vierkante meter. In de tuin bevindt zich nog een gastenverblijf/ tuinhuis. Deze is nu in gebruik als zangstudio met eigen keuken, badkamer en een slaapkamer.