Trijntje Oosterhuis wil blijkbaar met haar vriend Alvin een nieuwe start maken en heeft om die reden haar villa in Noordeinde te koop gezet voor een onbekende prijs. Zelf kocht Trijntje het huis, toen nog samen met haar man Sander van den Eeden, in november 2005 voor een prijs van 750.000,-- euro.

Ze heeft er voor totaal 1.250.000,-- euro aan hypotheken op laten vestigen, dus wil ze niet in de rode cijfers belanden, dan zal de vraagprijs rond de 1,3 miljoen moeten liggen. Wat krijgt de koper voor deze prijs?

Die krijgt een prachtige vrijstaande voormalige pastorie woning met aanbouw met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter. Er zijn in totaal 9 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. In een van de badkamers bevindt een sauna.

Dit alles is verdeeld in drie woonlagen. Er is een heel gezellige woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en onder de keuken bevindt zich de wijnkelder. De villa van Trijntje ligt aan het water aan een zeer rustige weg.

Het huis wordt rondom omgeven door tuin. De achtertuin is maar liefst 4000 vierkante meter. In de tuin bevindt zich nog een gastenverblijf/ tuinhuis. Deze is nu in gebruik als zangstudio met eigen keuken, badkamer en een slaapkamer.

Na verkoop van de villa zou Trijntje volgens bronnen het liefst weer een huis in Amsterdam hebben of vlakbij Amsterdam.