Het heet er alle schijn van dat Waylon zijn villa in Hilversum gedwongen moet gaan verkopen. Volgens geruchten zou de villa zelfs al in de stille verkoop staan. De reden hiervan zou een forse schuld zijn bij o.a. de Belastingdienst.

BELASTINGSCHULD

Daar zou de zanger een schuld hebben van een bedrag van zes nullen. Maar zal de verkoop van zijn villa wel zoden aan de dijk zetten? Er rust namelijk een hypotheek op het optrekje van 2 miljoen euro en de waarde wordt geschat op maximaal 2,3 miljoen euro.

Waylon mag overigens wel zeer veel geld verdienen, maar hij geeft nog meer uit. Volgens een bron zou hij een gat in zijn hand hebben. "Hij geeft nog steeds zo veel geld uit. Buiten zijn wiet koopt hij de meest absurde dingen. Soms weet hij niet eens wat hij ermee moet doen. Alleen de inrichting van zijn huis al heeft een kapitaal gekost.

BESLAG OP VILLA WAYLON

Het lijkt wel alsof zijn vriendin erin mee gaat. Laatst hebben ze nog een vakantie gevierd in Indonesië, wat zeker 25.000 euro heeft gekost.”Maar klopt het allemaal wel? Er is namelijk door de belastingdienst geen beslag op zijn villa gelegd en de twee bedrijven van Waylon hebben een totaal eigen vermogen van 2,5 miljoen euro!!

Tot op dit moment heeft de zanger nog niet gereageerd! AL zou de villa gedwongen moeten worden verkocht: Bibi heeft een eigen appartement in Den Haag waar ze kunnen gan wonen.