Oud programma directeur van SBS, Tina Nijkamp, die tegenwoordig door het leven gaat als kijkcijfer deskundige en ooit nog eens werd gekozen tot omroepvrouw van het jaar, blijkt een ware pandjesbaas zijn. 

Dit zijn de huizen van Tina Nijkamp

De huizen van Tina Nijkamp hebben een waarde van miljoenen euro's en zijn te vinden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Het gaat om totaal zes panden, die zij samen met haar man de afgelopen jaren heeft gekocht.

TOTALE AANKOOP BEDRAG

Tina betaalde in totaal voor haar onroerend goed een bedrag van iets minder dan 3,7 miljoen en ze heeft slechts een hypotheek van 1,1 miljoen, welke is gevestigd op haar stadvilla in Amsterdam.

Waar woont Tina Nijkamp?

In Amsterdam bezit Tina Nijkamp twee panden, waaronder de woning waar zij nu met haar man woonachtig is. Deze kocht ze in 2021 voor een bedrag van 2.350.000 euro en daar rust de hypotheek op van 1,1 miljoen euro.

Haar stadsvilla heeft een woonoppervlakte van 209 vierkante meter en telt in totaal negen kamers, waaronder zes slaapkamers. Het pand beschikt over een achtertuin, alsmede over een dakterras.

Hoe rijk is Tina Nijkamp

Verder heeft ze één pandje in Den Haag en maar liefst drie panden in Rotterdam. Ruw geschat bedraagt de waarde van haar onroerend goed op dit moment rond de 5,1 miljoen. Nu daar een hypotheek van 'slechts' 1,1 miljoen tegenover staat betekent dit dat onze kijkcijfer deskundige niet alleen een pandjesbaas is, maar tevens multi miljonair. Immers, alleen aan overwaarde heeft Tina Nijkamp al 4 miljoen en dan laten we eventuele verhuurinkomsten nog buiten beschouwing.

Klaarblijkelijk is het leven als TV-recensent een rijk leven, want Angela de Jong woont ook op stand.