Sven Kramer kocht in 2011 samen met zijn zus Brecht dit appartement in Amsterdam voor een bedrag van 182.500 euro. Op het appartement rust overigens geen euro hypotheek. Een tijdje lang hebben zij het appartement verhuurd voor een maandhuur van 2.250 euro.

ZOVEEL HEEFT SVEN KRAMER AAN ZIJN APPARTEMENT VERDIEND

Uiteindelijk hebben Sven en zijn zus besloten om het appartement te verkopen en dat heeft ze geen windeieren gelegd. Het appartement is verkocht voor 390.000 euro, hetgeen betekent dat er een totale winst is geboekt van 207.500 euro.

Indeling verkocht appartement

De koper krijgt overigens voor zijn geld een vierkamer-appartement met een woonoppervlakte van 96 vierkante. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaap-en twee badkamers

.Koken kan in de open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook is er een mooi dakterras aanwezig om op te kunnen ontbijten en lekker van de zon te kunnen genieten.

Het vermogen van Sven Kramer: zo rijk is de schaatsmiljonair

Sven en zijn zus Brecht kunnen dus ieder een bedrag van 103.750 euro op hun bankrekening tegemoet zien. Dat wordt een fijne kerst. Nu is Sven Kramer al niet armlastig want zijn bedrijf SK Branding B.V. heeft een eigen vermogen van bijna  5,3 miljoen euro. 

Ook maakte Sven Kramer in het verleden al een klapper met vastgoed toen hij zijn vrijstaande villa verkocht.

We berekenden al eerder dat de ex-schaatser goed is voor miljoenen. Dit is natuurlijk voor een deel ontstaan uit zijn schaatsloopbaan, maar ook daarna heeft hij hard aan zijn vermogen gewerkt. Daarom komt de schatting van zijn totale vermogen, zeker voor een (ex)schaatser verrassend hoog uit.