Eind 2024 keert de serie "Gooische Vrouwen" weer terug op de televisie en daar zullen de makers op zeker miljoenen kijkers een groot plezier mee doen. Dan kan iedereen weer genieten van Cheryl, Claire, Roelien en Anouk, rollen van respectievelijk Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Lies Visschedijk en Susan Visser.

DE HUIZEN VAN DE GOOISCHE VROUWEN

Zij kunnen zich in de serie weer onderdompelen in de Gooische villa’s. Wonen zij overigens in het echte leven ook alle vier in een miljoenen villa of verschilt dat aanmerkelijk. Buiten Linda, die in een prachtig landhuis in het Gooische Huizen woont, wonen Tjitske, Lies en Susan in een appartement in Amsterdam.

Hun optrekjes verschillen enorm met de miljoenen villa’s uit de serie.  Lies kocht haar huis voor 499.000 euro, Susan voor paar ton en Tjitske betaalde 390.000 euro. De meiden zijn ook buiten de serie dik bevriend gebleven met Linda.

VRIENDSCHAP

Zij zijn nog altijd een enorme steun voor haar. Dat de vriendschap hecht is bewijst wel het feit dat Linda Lies Visschedijk middels haar bedrijf een hypotheek heeft verstrekt om het kopen van een huis mogelijk te maken.

En wanneer de serie weer te zien is, zal duidelijk worden of de kijkers Linda de Mol weer in hun hart opsluiten, want zij lijkt op dit moment toch wel van haar troon te zijn gevallen als TV koningin.

.