Voetbalverslaggever Jan Joost van Gangelen, tegenwoordig werkzaam bij de zender ESPN, woont met zijn vriendin, dochter en zoon in een leuke woning in Hilversum, de plaats waar hij ook is geboren.

Koopsom huis Jan Joost van Gangelen

Jan Joost kocht de woning eind december 2019 voor een bedrag van 1.510.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.750.000 euro. Hieruit blijkt in ieder geval dat hij een goed contract heeft bij de zender.

INDELING WONING

De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 314 vierkante meter en telt tien kamers, waaronder zeven slaap- en drie badkamers. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De tuin ligt rondom de woning. De achtertuin is groot met 338 vierkante meter. Het huis is gebouwd in 1903.

Uiteraard is er geen gebrek aan bekende buren in omroepstad Hilversum. Zo kan hij tijdens het winkelen zo maar Waylon tegen het lijf lopen.

Waar woont Jan Joost van Gangelen?

Ondanks al deze informatie is niet bekend waar Jan joost van Gangelen woont. Buiten deze woning is hij namelijk ook eigenaar van een woning in Amsterdam, die Jan Joost in maart 2018 kocht voor 429.000 euro en waar geen euro hypotheek op rust.