Als er 1 gast is aan de tafel van Vandaag Inside, het programma van Rene van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee, die niet op zijn mondje is gevallen en er geen enkele moeite mee heeft zijn mening te verkondigen dat is dat wel advocaat en strafpleiter Job Knoester.

JOB KNOESTER TBS ZAKEN

Job is dan ook een graag geziene gast die zeker zijn steentje bijdraagt aan de goede kijkcijfers van het programma. Niet voor niets behoort hij op zeker tot de top vijf van beste advocaten van Nederland. Die mening zijn in ieder geval zijn vakgenoten toegedaan.

Hij is gespecialiseerd in TBS zaken. Zijn kantoor behartigt 25% van alle TBS zaken in Nederland. Dat is zwaar en hij ziet zijn deelname aan Vandaag Inside dan ook, volgens eigen zeggen, als een "ontlading".

JOB KNOESTER ECHTE HAGENAAR

Job, geboren en getogen in Den Haag, woont in Den Haag in het Vogelwijk, dat bekend staat als een buurt voor de welgestelden. Hij kocht daar in 2005 een woning voor 545.000 euro en liet er een hyportheek op vestigen van ruim 632.000 euro.

Job is getrouwd en heeft met zijn vrouw vier kinderen. Hij is geregeld te vinden op het voetbalveld.Is het niet voor zichzelf dan is het voor zijn zoon. En evenveel plezier beleeft Job in de kroeg.

Kortom; een man die al vele harten heeft gestolen en een echte ontdekking is geweest van de heren van Vandaag Inside.

beelden: google streetview