Nog maar net hebben Leontine Borsato- Ruiters en de multi miljonair John Huiberts een relatie waarin zeĀ  bevestigen het samen leuk te hebben en op ontdekkingsreis zijn, of John heeft gelijk zijn scheidingsvilla in Nijmegen te koop gezet.

Blijkbaar wil hij het verleden zo snel mogelijk achter zich te laten om zich te kunnen focussen op de nieuwe vrouw in zijn leven; Leontine Borsato.

De twee zijn aan elkaar gekoppeld door een wederzijdse vriendin, die niet op zoek is gegaan naar de zoon van de slager of de groenteboer maar naar een heuse miljonair.

Huiberts zou goed zijn voor een slordige 140 miljoen euro. Hij heeft de stadsvilla waar hij lief en leed deelde met zijn ex te koop gezet voor een bedrag van 1,2 miljoen euro.

Ze kochten de villa in 2018 voor een bedrag van iets onder de 858.000 euro en er rustte geen hypotheek op. De opbrengst zal worden gedeeld.

Het gaat om een monumentale stadsvilla met een woonoppervlakte van 260 vierkante meter met in totaal acht kamers, waaronder 6 slaap- en twee badkamer, verdeelt over drie woonlagen plus een wijn- en chillkelder.

De ex van John heeft inmiddels een ander huis gekocht en John kan straks in zijn villa in Waalwijk gaan samenwonen met Leontine die toch al op zoek was naar andere woonruimte.