Het zit NOS sportcommentator Tom Egbers, die nog altijd thuis zit vanwege grensoverschrijdend gedrag, eindelijk een keer mee. Hij heeft een huurder weten te vinden voor zijn benedenwoning in de Rivierenbuurt in Amsterdam

Zo veel huur krijgt Tom Egberts voor zijn huis

Tom kocht het optrekje voor een bedrag van 530.000 euro en er rust geen hypotheek op de woning. Hij heeft de woning verhuurd voor 2.200 euro per maand en dat levert hem per jaar 26.400 euro op, buiten de eenmalige waarborgsom van 4400 euro. Kassa!

Dit krijgt de huurder voor zijn geld

Tom zou het huis deels hebben opgeknapt en het ziet er dan ook zeer netjes uit. Het is een heel verschil met hoe de woning eruit zag toen Tom en zijn echtgenote hem kochten. De woning, een beschermd stadsgezicht, heeft een woonoppervlakte van 60 vierkante meter en telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woning wordt zowel gestoffeerd als gemeubileerd verhuurd. Het gaat hier om een tijdelijke huur van twee jaar. Zonnen kan heerlijk in de achtertuin van 38 vierkante meter, die op het zuiden ligt.

Is Tom Egberts uit zijn huis gezet?

Dit pand is duidelijk een beleggingspand. Je hoeft dus niet bang te zijn dat Tom uit zijn huis gezet is. De bekende sportpresentator woont zelf samen met zijn vrouw Janke Dekker in dit huis in het Gooise Huizen.