VIDEOBEELDEN VAN HUIS RICHARD DE MOS

Richard de Mos is de oprichter en Groep de Mos/ Hart voor Den Haag en zijn partij is de grootste van Den Haag. Hij werd in april door de rechtbank vrijgesproken voor ambtelijke omkoping en lid te zijn van een criminele organisatie. Helaas voor hem is het OM in hoger beroep gegaan. Nu zet Richard de Mos zijn huis te koop.

Overeenkomst Richard de Mos en Geert Wilders

Maar evenals zijn oud collega Geert Wilders is hij nog altijd buitengesloten van het College. Gaat hij Den Haag nu uit? De Mos heeft namelijk zijn woning in de Vruchtenbuurt, waar meer bekende buren te vinden zijn, in Den Haag te koop gezet voor een vraagprijs van 695.000 euro.

Zoveel winst verwacht Richard de Mos

Zelf kocht hij de woning in 2009 voor 330.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van iets meer dan 574.000 euro. Er gloort dus een winst aan de horizon van 121.000 euro, uitgaande van de hypotheek.

INDELING WONING RICHARD DE MOS

De koper krijgt een leuk huis met een woonoppervlakte van 127 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaapkamers een 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen plus een zolder. De badkamer is o.a. voorzien van een bubbelbad.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achtertuin ligt op het noordwesten en is 63 vierkante meter groot.

Bekende buren in Den Haag

Of Richard de Mos na zijn verhuizing in Den Haag blijft wonen is dus nog niet bekend. Gelukkig zijn er nog genoeg bekende buren in Den Haag over. Als je geïnteresseerd bent in politiek kun je bijvoorbeeld een kopje koffie gaan drinken bij Mark Rutte.