Jan Roos, die door zijn uitspraken nog maar weinig vrienden heeft in bekend Nederland, woont in het plaatsje Bergen NH, daar waar ook dieetgoeroe Sonja Bakker woont.

Jan  had geen origineler adres kunnen uitzoeken. om te gaan wonen  Hij  woont namelijk op het Binnenhof , een straat in het Noord Hollandse plaatsje Bergen 

Jan huurt daar een maisonnette voor de prijs van 1250 euro per maand. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 129 vierkante meter en bestaat uit totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Met lekker weer kan Jan heerlijk genieten van het dak- of zonneterras. Koken doet hij in de moderne luxe open keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur.

Het optrekje van Jan bevindt zich in het centrum van het plaatsje. Wel heeft Jan een waarborgsom moeten storten van 2500,-- euro ofwel twee maanden huur.

Hij is op dit moment getroffen door het coronavirus, maar een fruitmand of bos bloemen van een BN er zal je niet bij zijn ziekbed aantreffen