Acteur en tv presentator Marc Klein Essink, die we nog kennen als dokter Jan van de Wouden uit de serie Medisch Centrum West en als presentator van de Staatsloterij Show, zou zijn luxe woonboerderij in Uitdam te koop hebben gezet voor een vraagprijs van 2,5 miljoen euro.

Zelf kocht Marc de boerderij in 2017 voor een bedrag van 770.000 euro en betaalde deze uit eigen middelen. Bij verkoop op de vraagprijs zou Marc dus een prachtige winst maken van maar liefst 1,8 miljoen euro.

Volgens een weekblad zou de achterliggende reden van verkoop zijn dat Marc reumatische klachten heeft en zijn vrouw Ella al jarenlang last van haar hart heeft. Ook zouden Marc en Ella weer dichter bij hun kinderen willen wonen.

Maar wanneer bekendeburen aan Marc Klein Essink vraagt of dit alles klopt, is zijn antwoord zeer verrassend:  "Nee, dit klopt niet. De boerderij is niet te koop. Het was een foutje". Wellicht dat hij op enig moment zal besluiten de woonboerderi met een woonoppervlakte van 511 vierkante, bestaande uit tien kamers, in de stille verkoop zal zetten.

Voor een koper is de boerderij zeer interessant als je een B&B wil beginnen. Daar is namelijk al vergunning voor verleend. Bijzonder detail is tevens dat de boerderij van Marc op een steenworp afstand ligt van de woning van Katja Schuurman.